Sem Break Bloglist by Farhanah Afiqah

Monday, June 19, 2017

Okay selepas lama menyepi dan membiarkan blog ini dipenuhi sarang labah labah, maka aku memutuskan untuk menulis semula dengan menyertai segmen bloglist dari Farhanah Afiqah.


🍦 Blog ini telah tertubuh dari zaman kanak kanak ribena di mana bila semua orang ada blog nampak mcm cool gila tapi padahal postnya semua tahpape.

🍦Penulis blog ni adalah spesis yang sangat malas untuk update post walaupun idea mencurah-curah tetapi akibat kemalasan ianya terkubur begitu sahaja.

🍦Blog ini adalah another diary, means macam kalau aku nak share something aku akan tulis kat blog *tapi kalau rajinlah hahaha*. Mostly paling aktif kat twitter sebab senang. Blog ni more to personal stuff la.

🍦Basic blog warna pink sebab pemilik blog ni adalah penggemar pink.

🍦Lepas ni akan pastikan banyak lagi genre penulisan di dalam blog ni seperti travel, food, fashion, etc....

🍦Baru aktif tulis blog semula pada tahun lepas iaitu 2016 sebab dipertemukan dengan deskmate yg ada blog juga. Ye awak yg buat segmen ni lah yg telah mendorong saya untuk menulis semula. Hoho.


That's all briefly about my blog. Happy reading. Happy Fasting. May Allah bless all of you. Bye!



3 comments:

  1. Yay thanks sudi join. Point last tu I terharu *tutup muka*

    ReplyDelete
  2. Thank u for joining!

    https://frrnxh.blogspot.my/2017/07/sem-break-bloglist-winners.html

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/06/sem-break-bloglist-by-farhanah-afiqah.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Powered by Blogger.